Logo

Verkeersinformatie

BELANGRIJKE VERKEERSINFORMATIE
ZATERDAG 17 DECEMBER

We saved the best voor kerst! Op zaterdag 17 december organiseren we Santa’s Crash Course, een hardloopevenement door het centrum van Uden. Het parcours van vijf kilometer zit vol toffe obstakels. Leuker nog: alle deelnemers zijn verkleed als kerstman of kerstvrouw.

Wat betekent dit voor jou?

Ligt jouw huis op de route of binnen het parcours. Superleuk, want daardoor kun je het spektakel van dichtbij meemaken. Tegelijkertijd willen we je laten weten: op zaterdag 17 december is jouw woning tussen 18.00 en 22.00 uur niet of lastiger bereikbaar per auto. Fietsend of te voet wél. Er zijn over de gehele route nog wel meerdere mogelijkheden om over te steken bij calamiteiten.

Als je (onverwachts) weg wil…

Onze tip: parkeer je auto voorafgaand aan het evenement op een nabijgelegen parkeerplaats, buiten de route. Dan blijf je flexibel.  Hieronder vind je een digitale versie waarop je in detail kunt zien hoe de route loopt en waar de wegen worden afgesloten. Bij calamiteiten kun je rekenen op de hulp van onze verkeersbegeleiders.

Wees welkom en doe mee!

De kerstmannen en -vrouwen aanmoedigen, meedoen met de run of de afterparty bezoeken? Het kan allemaal! Op deze website vind je meer informatie. Rennen de Santa’s bij jou door de straat? Met jouw huis in kerstsfeer geef je de route extra kleur. Laat die lichtslingers maar lekker stralen!

Hulp nodig?

De verkeersbegeleiding is op zaterdag 17 december vanaf 18.00 uur bereikbaar voor noodgevallen op het nummer 0413-200341. Voor meer informatie over de route kun je terecht op deze website.

Kaart voor de duidelijkheid

Santa’s Crash Course 2024

Ruim 500 uitgelaten kerstmannen en -vrouwen, vijf kilometer dwars door Uden, vijftien spectaculaire obstakels, honderden toeschouwers, nóg meer feestvierders: Santa’s Crash Course ’22 was te gek. En dat smaakt natuurlijk naar meer…

Editie 2: zaterdag 14 december 2024

Op zaterdag 14 december 2024 kun jij weer van start bij een gloednieuwe Santa’s Crash Course! En we leggen de lat nog een tandje hoger voor wat betreft het parcours, de obstakels als het feest eromheen. Wat we allemaal in petto hebben, houden we nog even geheim. Maar very x-mas wordt het zeker! Klaar voor de kerstigste vijf kilometer van het jaar? Medio 2024 start de ticketverkoop!

Check de aftermovie van editie 1 op onze homepage. Zie je online voor meer Santa’s Crash Course 2024! Ho! Ho! Ho!

Op de hoogte blijven van Santa's Crash Course?

Laat hieronder dan je naam en e-mailadres achter.

Lijkt het je leuk om te helpen?

Dankjewel! Wij nemen contact met je op.