Logo

Verkeersinformatie

BELANGRIJKE VERKEERSINFORMATIE
Tijdens Santa's Crash Course

We saved the best voor kerst! Op zaterdag 14 december organiseren we Santa’s Crash Course, een hardloopevenement door het centrum van Uden. Het parcours van vijf kilometer zit vol toffe obstakels. Leuker nog: alle deelnemers zijn verkleed als kerstman of kerstvrouw.

Wat betekent dit voor jou?

Ligt jouw huis op de route of binnen het parcours. Superleuk, want daardoor kun je het spektakel van dichtbij meemaken. We maken een aantal weken voorafgaand aan het event de route kenbaar op deze website.

Als je (onverwachts) weg wil…

Onze tip: parkeer je auto voorafgaand aan het evenement op een nabijgelegen parkeerplaats, buiten de route. Dan blijf je flexibel. Zodra beschikbaar, vind je op deze pagina een digitale versie waarop je in detail kunt zien hoe de route loopt en waar de wegen worden afgesloten. Bij calamiteiten kun je rekenen op de hulp van onze verkeersbegeleiders.

Wees welkom en doe mee!

De kerstmannen en -vrouwen aanmoedigen, meedoen met de run of de afterparty bezoeken? Het kan allemaal! Op deze website vind je meer informatie. Rennen de Santa’s bij jou door de straat? Met jouw huis in kerstsfeer geef je de route extra kleur. Laat die lichtslingers maar lekker stralen!

Hulp nodig?

De verkeersbegeleiding is op zaterdag 14 december vanaf 18.00 uur bereikbaar voor noodgevallen op het nummer 0413-200341. Voor meer informatie over de route kun je terecht op deze website.

Kaart voor de duidelijkheid

Santa’s Crash Course

Op de hoogte blijven van Santa's Crash Course?

Laat hieronder dan je naam en e-mailadres achter.

Lijkt het je leuk om te helpen?

Dankjewel! Wij nemen contact met je op.