Logo

partner worden?

Santa’s Crash Course 2024 komt eraan, en we hebben jouw hulp nodig om van dit bijzondere event een groot succes te maken! 
Op zaterdag 14 december trakteren we de regio op een ludieke run tijdens de gezelligste periode van het jaar. Meer dan 1.000 kerstmannen en -vrouwen rennen door de straten van Uden, waardoor de regio Maashorst letterlijk in beweging komt.

Jouw enthousiasme, energie en ondernemende spirit zijn onmisbaar. Samen kunnen we Uden in kerstsfeer brengen en een onvergetelijke dag vol sportiviteit en plezier creëren.

Gaat jouw bedrijf de uitdaging aan én help je ons dit unieke event te realiseren? Dit is dé gelegenheid om het jaar samen met je collega’s op een ludieke wijze af te sluiten en tegelijkertijd je zichtbaarheid te vergroten. Roep jouw groep ren-dieren bij elkaar en ga samen over het parcours, of moedig je collega’s aan tijdens jullie kerstborrel!

Doe mee en maak Santa’s Crash Course 2024 mogelijk. Samen creëren we magie. Samen maken we het onvergetelijk! 
Klik hieronder op het contactformulier voor meer informatie.

Kerstborrel organiseren!?

Wil jij tijdens Santa’s Crash Course jouw teamuitje, kerstborrel of eindejaarsevent organiseren? Wij denken graag met je mee! 

Partners vorige editie

VRAGEN?

Heb je nog vragen? Daar hebben wij het antwoord op!
Neem contact met ons op.

Tot ziens in Uden!

partner worden, Teamuitje/ Kerstborrel of eindjaarsevent organiseren?

Santa’s Crash Course

Op de hoogte blijven van Santa's Crash Course?

Laat hieronder dan je naam en e-mailadres achter.

Lijkt het je leuk om te helpen?

Dankjewel! Wij nemen contact met je op.