Logo

Santa's Teen course

Ben jij klaar voor de ultieme kerstuitdaging? Ren, spring en klauter door de straten van Uden in een maffe 5 km obstakelrun met maar liefst 15 waanzinnige obstakels! Dit wordt een kerstfeest dat je niet wilt missen. Bij de start krijg je een kerstmannenpak en aan de finish wacht een verfrissend drankje. Het is sportief, avontuurlijk en vooral hilarisch! Doe mee en beleef samen met je vrienden of teamgenoten een kerstervaring die je nooit zult vergeten. Mis het niet en laat zien dat jij de baas bent over deze kerstchallenge!

ho ho ho hollen maar ...

5 Kilometer

Sfeervol parcours

15 obstakels

Fun gegarandeerd

finish drankje

kerstmanpak 5-delig

Wat is Santa’s Teen Course?

Ben jij klaar voor de ultieme kerstuitdaging? De Santa’s Teen Course is dé te gekke obstakelrun speciaal voor tieners! Rennen door de straten van Uden over 5 kilometer met maar liefst 15 waanzinnige obstakels. Dat betekent klimmen, klauteren, glijden en vooral héél veel lachen! En het beste van alles? Alles is helemaal in kerstsferen!

Kerstpret voor iedereen!

Trek je stoere kerstmannenpak aan en voel je een echte kerstbaas. Bij de start krijg je een fantastisch kostuum en op de finish wacht er een verfrissend drankje. Hoe vet is dat?! Je hoeft geen superheld te zijn om mee te doen, alleen zin in avontuur en plezier is genoeg!

Waarom moet je meedoen?

Sportief: Rennen, springen en klimmen is niet alleen gezond, maar ook superleuk!

Avontuurlijk: Voel je een echte avonturier terwijl je de obstakels trotseert.

Kerstcool: Het is niet zomaar een run, het is een kerstfeest vol lol en gezelligheid!

 

Dus waar wacht je nog op? Zet die kerstkriebels om in actie en schrijf je in voor de Santa’s Teen Course 2024! Het wordt een kerstervaring die je niet wilt missen!

VRAGEN?

Heb je nog vragen? Geen probleem. Neem contact met ons op.

Tot ziens in Uden!

Santa’s Crash Course

Op de hoogte blijven van Santa's Crash Course?

Laat hieronder dan je naam en e-mailadres achter.

Lijkt het je leuk om te helpen?

Dankjewel! Wij nemen contact met je op.