Logo

Santa's Crash course

Beleef een onvergetelijke winterse dag vol plezier en uitdaging bij Santa’s Crash Course! Ren, spring en duik door een 5 kilometer lang parcours met 15 spectaculaire obstakels, allemaal terwijl je schittert in een feestelijk vijfdelig kerstmannenpak. Dit is dé kans om samen met vrienden, familie of collega’s een unieke en hilarische kerstervaring op te doen. Schrijf je nu in en maak deel uit van het ultieme kerstavontuur in het hart van Uden!

ho ho ho hollen maar ...

5 Kilometer

Sfeervol parcours

15 obstakels

Fun gegarandeerd

finish drankje

kerstmanpak 5-delig

Wat is Santa’s crash Course?

Ben jij klaar voor de ultieme kerstuitdaging? Santa’s Crash Course is dé spectaculaire obstakelrun door de straten van Uden! Over een parcours van 5 kilometer, met maar liefst 15 uitdagende obstakels, kun je rennen, klimmen en glijden. En het beste van alles? Alles is helemaal in kerstsferen!

Kerstpret voor iedereen!

Trek je feestelijke kerstmannenpak aan en voel je een echte kerstheld. Bij de start krijg je een fantastisch kerstkostuum en op de finish wacht een drankje. Hoe geweldig is dat?! Je hoeft geen topatleet te zijn om mee te doen, alleen zin in avontuur en plezier is genoeg!

ga op zoek naar je mede-ren-dieren!

Met een groep rennen is niet alleen leuker, maar ook voordeliger! Bij elke 10 tickets krijg je namelijk één ticket gratis. Ho-ho-holy moly, dat is een cadeautje! Je gratis ticket wordt automatisch als korting in je winkelmandje verrekend.

Waarom moet je meedoen?

Sportief: Rennen, springen en klimmen is niet alleen gezond, maar ook ontzettend leuk.

Avontuurlijk: Voel je een echte avonturier terwijl je de obstakels trotseert.

Feestelijk: Het is niet zomaar een run, het is een kerstviering vol plezier en gezelligheid!

 

Dus waar wacht je nog op? Zet die kerstkriebels om in actie en schrijf je in voor Santa’s Crash Course 2024! Het wordt een kerstervaring die je niet wilt missen!

VRAGEN?

Heb je nog vragen? Geen probleem. Neem contact met ons op.

Tot ziens in Uden!

Santa’s Crash Course

Op de hoogte blijven van Santa's Crash Course?

Laat hieronder dan je naam en e-mailadres achter.

Lijkt het je leuk om te helpen?

Dankjewel! Wij nemen contact met je op.